Assalamualaikumm, selamat datang. ini la dunia saya. sentiasa membusykan diri sendiri untuk mengelakkan kebosanan. jom kita enjoy !

Dating lagi :P

 Kak taty ^^


Yang sebenar benarnya, aku n kak zaty nk cari shawl untuk tarian. Bulan 2 ni ada show. Wahh nak cari pelapis yang susah sikit ni. time kat pekan taktahu la kitorg over dressing ke ape kee.. sampai mmber sekolah tegur ''oii ! pakei lawo2 ni nak kemane? isshh3'' kitorg rasa kitorg biase je. baju, jeans n tudung aku lak shawl 10 rggt tu -,- . takde over2 sgt kan? kerr korang yg tak jaga imej nak keluar? =.=' haha pape je laa ~ xD 

 mata mata haha